Затурцівська громада
Володимирський район Волинська область

Проведено профілактичний рейд "Неблагополучна сім'я"

Дата: 19.09.2023 12:10
Кількість переглядів: 116

Фото без описуФото без описуПраво дитини на належне батьківське виховання забезпечується державою. Служба у справах дітей, як контролюючий орган, постійно здійснює заходи з виявлення дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, вживає заходи щодо захисту прав дітей, аналізує стан недопущення дитячої бездоглядності, вивчає умови і причини поширення негативних явищ серед неповнолітніх. Працівниками відділу "Служба у справах дітей"  Затурцівської сільської ради постійно проводяться рейди, у ході яких перевіряються умови утримання і виховання дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

 З цією метою 19 вересня 2023 року спеціалістом відділу "Служба у справах дітей" Затурцівської сільської ради Данилеською О. М. спільно із інспектором СЮП Володимирського РВП ГУНП у Волинської області старший лейтенант поліції Ткачук О. С., ФСР КУ ЦНСП Затурцівської с/р Приступою Л. С. та старостою Озютичівського старостинського округу Гапяком О. В. було здійснено виїзд до сіл  Затурці, Мовчанів, Озютичі Затурцівської територіальної громади.

  Під час виїзду обстежено умови проживання 4 сімї, у яких виховується 5 малолітніх/неповнолітніх дітей, про що складено відповідні акти. З батьками дітей проведено профілактичні  бесіди щодо відповідального батьківства, не вживання спиртних напоїв, створення належних умов проживання та забезпечення дітей всіма необхідними засобами для повноцінного розвитку, а також наголошено на цільове використання державних коштів, що виплачуються безпосередньо на утримання дітей. 

         

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь