Затурцівська сільська рада https://zaturcivska-gromada.gov.ua
Володимирський район Волинська область

Проекти рішень до 55 сесії

Дата: 20.09.2024 11:14
Кількість переглядів: 34

1.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок приватної власності, цільове призначення яких змінюється

2. Про затвердження детального плану території земельних ділянок для будівництва та обслуговування об’єктів дорожнього сервісу, в межах села Затурці

3.Про затвердження детального плану території земельних ділянок для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій в межах Затурцівської сільської ради

4.Про надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою на земельні частки (паї) гр. Бучман Д.А.

5. Про надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою на земельні частки (паї) гр. Грисюк Г.А.

6. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Демчук І.Ю.

7. Про внесення змін до договору оренди та укладення додаткової угоди

8.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Єдинак В.О.

9. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Іщук О.М.

10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Ковтонюк С.В.

11.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Липник Л.А.

12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Мельник Г.В.

13. Про затвердження технічної документації із землеустрою гр. Мороз І.В.

14. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під громадське пасовище

15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва та передачі в оренду гр. Павлось Т.О.

16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Пенкалі І.М.

17.Про надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою на земельні частки (паї) гр. Стаднік Ю.М.

18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Степанюк І.О.

19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Тимощук Б.Я.

20. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних часток (невитребуваних паїв)

21. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності

22. Про затвердження технічної документації із землеустрою гр. Філіпчук М.В.

23. Про внесення змін до договору оренди землі, укладеного з ТОВ «СБЕ Україна Волинь»

24. Про внесення змін до договору оренди землі, укладеного з ТОВ «СБЕ Україна Волинь»

25. Про надання дозволу на передачу земельних ділянок в суборенду

26. Про затвердження технічної документації із землеустрою

27. Про надання дозволу на розроблення технічної документації щодо інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь