A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затурцівська громада
Володимирський район Волинська область

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 20.10.2021 12:31
Кількість переглядів: 329

Затурцівський сільський голова вносить на розгляд жителів сіл  Кисилин, Твердині, Запуст на посаду старости Кисилинського старостинського округу кандидатуру ЛЯШУКА Павла Олександровича.

Затурцівський сільський голова вносить на розгляд жителів сіл  Війниця, Михайлівка, Павловичі, Губин, Тумин на посаду старости Війницького старостинського округу кандидатуру ШОЗДИ Євгенія Миколайовича.

Затурцівський сільський голова вносить на розгляд жителів сіл  Озютичі, Мовчанів та Журавець на посаду старости Озютичівського старостинського округу кандидатуру ГАПЯКА Олександра Володимировича.

Затурцівський сільський голова вносить на розгляд жителів сіл  Холопичі та Маньків на посаду старости Холопичівського старостинського округу кандидатуру Креня Олександра Романовича.

Затурцівський сільський голова вносить на розгляд жителів сіл  Шельвів, Войнин, Гранатів, Садівські Дубини, Вілька Садівська на посаду старости Шельвівського старостинського округу кандидатуру САМЧУКА Ігоря Анатолійовича.

Затурцівський сільський голова вносить на розгляд жителів сіл Зубильне, Сірнички, Семеринське, Великий Окорськ, Малий Окорськ, Юнівка, Квасовиця на посаду старости Зубильненського старостинського округу кандидатуру СЕМЕНЮКА Руслана Анатолійовича.

Громадське обговорення відбудеться 27-30 жовтня 2021 року у вигляді погосподарського обходу.

Номер телефону, за яким надаються консультації з питання, що винесено на громадські обговорення кандидатур старост 0974825254.

Відповідальна особа -  Войтович Юлія Миколаївна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь