A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затурцівська громада
Володимирський район Волинська область

Відбулася робоча зустріч з начальником УГІ ГУНП у Волинській області полковником поліції Романом Качаном, за участі начальника сектору поліцейської діяльності №1 (сел. Локачі) Володимирського РВП Тараса Слюсарука

Дата: 26.07.2023 12:00
Кількість переглядів: 320

Фото без опису

Фото без опису

25.07.2023 року в селі Затурці начальником УГІ ГУНП у Волинській області полковником поліції Романом Качаном, за участі начальника сектору поліцейської діяльності №1 (сел. Локачі) Володимирського РВП Тараса Слюсарука, старшого інспектора з ОД ДГІДПЛ Наталії Бартошук, голови Затурцівської громади Юрія Ковальчука та небайдужих жителів громади проведено робочу зустріч.

Під час зустрічі керівник УГІ довів до відома присутніх, що управління головної інспекції – це підрозділ, який оцінює якість надання поліцейських послуг та стежить за дотриманням службової дисципліни в підрозділах поліції, а тому за ганебну поведінку працівники поліції несуть відповідальність.

Також обговорено проблемні питання, які виникають у ході взаємодії поліції з органами місцевого самоврядування. В свою чергу, громада відмітила належну організацію роботи поліцейського офіцера громади та СПД № 1 (сел. Локачі).

         Окремо жителі підняли тему домашнього насильства та заходів, які вживаються задля протидії даного явища. Під час обговорення встановлено, що основною проблематикою під час реагування на такі звернення є бажання потерпілих аби порушника негайно затримали та покарали. В свою чергу, керівництвом органів поліції доведено повноваження поліцейських, за рамки яких вони вийти не можуть.

Все ж протидія домашньому насильству - це спільна робота поліції та громади й під час зустрічі учасники домовились про подальшу співпрацю та взаємодопомогу для покращення ситуації. В свою чергу, Наталія Бартошук роздала присутнім інформативні буклети про протидію домашньому насильству, в яких зазначена основна інформація щодо дій постраждалих для захисту своїх прав. 

Також обговорена проблема продажу алкогольних напоїв, в тому числі і неповнолітнім. З даного приводу начальником УГІ ініційовано проведення комплексу профілактичних заходів та відпрацювань сектором поліцейської діяльності, з метою виявлення та недопущення подальших правопорушень.

         За результатами зустрічі здійснено обмін контактами, зокрема жителям громади повідомлено службовий телефон управління головної інспекції.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь