Затурцівська сільська рада https://zaturcivska-gromada.gov.ua
Володимирський район Волинська область

Відбулася робоча зустріч з начальником УГІ ГУНП у Волинській області полковником поліції Романом Качаном, за участі начальника сектору поліцейської діяльності №1 (сел. Локачі) Володимирського РВП Тараса Слюсарука

Дата: 26.07.2023 12:00
Кількість переглядів: 421

Фото без опису

Фото без опису

25.07.2023 року в селі Затурці начальником УГІ ГУНП у Волинській області полковником поліції Романом Качаном, за участі начальника сектору поліцейської діяльності №1 (сел. Локачі) Володимирського РВП Тараса Слюсарука, старшого інспектора з ОД ДГІДПЛ Наталії Бартошук, голови Затурцівської громади Юрія Ковальчука та небайдужих жителів громади проведено робочу зустріч.

Під час зустрічі керівник УГІ довів до відома присутніх, що управління головної інспекції – це підрозділ, який оцінює якість надання поліцейських послуг та стежить за дотриманням службової дисципліни в підрозділах поліції, а тому за ганебну поведінку працівники поліції несуть відповідальність.

Також обговорено проблемні питання, які виникають у ході взаємодії поліції з органами місцевого самоврядування. В свою чергу, громада відмітила належну організацію роботи поліцейського офіцера громади та СПД № 1 (сел. Локачі).

         Окремо жителі підняли тему домашнього насильства та заходів, які вживаються задля протидії даного явища. Під час обговорення встановлено, що основною проблематикою під час реагування на такі звернення є бажання потерпілих аби порушника негайно затримали та покарали. В свою чергу, керівництвом органів поліції доведено повноваження поліцейських, за рамки яких вони вийти не можуть.

Все ж протидія домашньому насильству - це спільна робота поліції та громади й під час зустрічі учасники домовились про подальшу співпрацю та взаємодопомогу для покращення ситуації. В свою чергу, Наталія Бартошук роздала присутнім інформативні буклети про протидію домашньому насильству, в яких зазначена основна інформація щодо дій постраждалих для захисту своїх прав. 

Також обговорена проблема продажу алкогольних напоїв, в тому числі і неповнолітнім. З даного приводу начальником УГІ ініційовано проведення комплексу профілактичних заходів та відпрацювань сектором поліцейської діяльності, з метою виявлення та недопущення подальших правопорушень.

         За результатами зустрічі здійснено обмін контактами, зокрема жителям громади повідомлено службовий телефон управління головної інспекції.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь