Затурцівська сільська рада https://zaturcivska-gromada.gov.ua
Володимирський район Волинська область

Проведено профілактичний рейд "Сім'я"

Дата: 21.06.2023 14:49
Кількість переглядів: 131

Фото без опису       Фото без опису         Проведення профілактичних рейдів – одна з форм роботи відділу "Служба у справах дітей" Затурцівської сільської  ради, метою якої є здійснення контролю за батьками, які неналежним чином виконують свої обов’язки по вихованню та утриманню дітей, сприяння у нормалізації соціально-психологічного клімату в родинах.

        Так, працівниками відділу "Служба у справах дітей" Затурцівської сільської ради ради, 21 червня  проведено  профілактичний рейд, у ході якого здійснено обстеження матеріально - побутових умов проживання дві сімї (СЖО), в яких виховується трьох дітей та одна сім'я опікуна. За результатами рейдового заходу складено відповідні акти. З батьками дітей проведено роз’яснювально-профілактичну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарно-гігієнічних норм у житлових приміщеннях. З опікуном проведено індивідуально-профілактчну бесіду щодо належного виконання функцій опікуна.

        Служба у справах дітей Затурцівської сільської ради звертає увагу, що саме батьки  несуть персональну відповідальність за належне виконання обов’язків щодо виховання та утримання своїх дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь