Затурцівська сільська рада https://zaturcivska-gromada.gov.ua
Володимирський район Волинська область

ВАУЧЕР на навчання - нові можливості працевлаштування!!!

Дата: 05.02.2024 15:09
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

У травні 2023-го року, розширено перелік професій та спеціальностей https://is.gd/qjIfuw , за якими можна отримати ваучер.

Нагадаємо✅: ваучер - документ, який дає право одноразово пройти навчання за встановленим переліком професій та спеціальностей. Вартість ваучера встановлюється у межах вартості навчання і не може перевищувати 10-кратний розмір прожиткового мінімуму для працездатних осіб. Зараз його вартість – 30 280 гривень. Оплачує ваучер Фонд загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття. 

Подати заявку на отримання ваучера можна онлайн https://voucher.dcz.gov.ua/ , або звернувшись до найближчого центру зайнятості.

ТОП-5 спеціальностей☑️, які обирали клієнти, були: психологія, медсестринство, інженерія програмного забезпечення, підприємництво і торгівля, цивільна безпека. 

ТОП-5 професій☑️: кухар, тракторист-машиніст с/г виробництва, водій автотранспортних засобів, екстрений медичний технік, електрогазозварник.

🤔Якщо у вас є запитання, звертайтеся до наших фахівців в Локачинський відділ Володимир-Волинської філії ВОЦЗ за адресою: вулиця Незалежності, 1, смт Локачі, Волинська область, 45500.

Або звернутися за номером телефону – (044) 244 94 71.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь