A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затурцівська громада
Володимирський район Волинська область

Облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю: отримуйте компенсацію за фактичні витрати

Дата: 13.03.2024 09:12
Кількість переглядів: 53

Фото без опису

ТОВ «Крафтовий молочар» – виробництво крафтової молочної продукції, а також різних видів м'якого і твердого сиру, що функціонує у Володимирському районі. 
Хоча штат працівників невеликий, але керівництво закладу завжди дбає про створення належних умов для кожного. Так, для облаштування робочого місця для працевлаштованих фахівців з інвалідністю, компанія скористалася компенсаційною програмою від служби зайнятості. 
За її умовами, роботодавець отримав до 71 000 гривень за працевлаштування людини з ІІ групою інвалідності. За ці кошти купили гідравлічний штабелер та візок для перевезення ящиків, що суттєво полегшить роботу спеціаліста на виробництві. 
Ми ж нагадуємо, що компенсаційною програмою від служби зайнятості за облаштування робочих місць осіб з інвалідністю, можуть скористатися усі роботодавці області, які мають найманих працівників і сплачують податки. Пакет відповідних документів у паперовій чи електронній формі, потрібно подати до центру зайнятості не пізніше, ніж за 90 днів з моменту працевлаштування людини. Виплата коштів відбувається упродовж 5-ти робочих днів з дня прийняття рішення про надання компенсації – на рахунок роботодавця.
Детальніше про умови та порядок отримання компенсації можна дізнатися на офіційному веб-сайті служби зайнятості за посиланням: https://www.dcz.gov.ua/storinka/kompensaciya-za-oblashtuvannya-robochyh-misc-osib-z-invalidnistyu-0


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь