Затурцівська сільська рада https://zaturcivska-gromada.gov.ua
Володимирський район Волинська область

Повідомлення про початок процедури громадських слухань в рамках процедури громадських обговорень проєкту містобудівної документації «Детальний план території за межами населених пунктів у межах Затурцівської сільської ради Володимирського району Воли

Дата: 14.06.2024 11:27
Кількість переглядів: 81

Повідомлення про початок процедури громадських слухань в рамках процедури громадських обговорень проєкту містобудівної документації «Детальний план території за межами населених пунктів у межах Затурцівської сільської ради Володимирського району Волинської області для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об'єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій».

Детальний план розроблений відповідно до Завдання та до Рішення Затурцівської сільської ради Володимирського району Волинської області восьмого скликання №43/24 від 21 листопада 2023 року.

Замовник містобудівної документації «Детальний план території за межами населених пунктів у межах Затурцівської сільської ради Володимирського району Волинської області для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об'єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій» Затурцівська сільська рада., Виконавець проєкту – ТОВ «АРХІТЕКТУРНО-ПРОСТОРОВЕ ПЛАНУВАННЯ».

Громадські обговорення триватимуть від 14.06.24 р. до 13.07.24 р. включно. Громадські слухання відбудуться 02.07.24 р. о 11:30 у приміщенні Затурцівської сільської ради за адресою: с. Затурці, вул. Липинського, буд. 66.

Детальна інформація щодо проєкту містобудівної документації надається у приміщенні Затурцівської сільської ради та розміщена на офіційному веб-сайті сільської ради.

Пропозиції та зауваження громадськості приймаються із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання та особистим підписом заявника і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Пропозиції та зауваження залишати у визначений термін у журналі громадських обговорень, який розміщений у приміщенні Затурцівської сільської рада; поштова адреса: 45523, Волинська обл., Володимирський р-н, с. Затурці, вул. Липинського, буд. 66; електронна адреса: zaturci@gmail.com.

За організацію розгляду пропозицій відповідальний голова Затурцівської сільської ради Ковальчук Ю.В.

ДПТ текстова частина

Графічна частина


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь