A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затурцівська громада
Володимирський район Волинська область

Зробимо Волинь кращою!

Дата: 16.12.2021 15:04
Кількість переглядів: 1477

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

14 грудня 2021 року у головному корпусі Волинського національного університету імені Лесі Українки проходив брифінг конкурсу креативних ідей для школярів Волинської області «Зробимо Волинь кращою». Це третій, завершальний,  етап конкурсу – захист конкурсних робіт та нагородження переможців конкурсу. Йому передували проведення навчальних онлайн-тренінгів та тренінгів щодо втілення креативних ідей, онлайн-голосування та презентації проєкту на сторінці факультету економіки та управління  у Facebook, визнання кращих робіт за кількістю «вподобайок» у таких номінаціях: «Добробут громад», «Соціальноспрямовані», «Відновлення культурно-історичної спадщини», «Екологоорієнтовані», «Бізнес, що створює робочі місця». У конкурсі було представлено 62 учнівських  проєкти, 31 конкурсна робота   вийшла у фінал.

     Проєкт учениці 11 класу ОЗЗСО «Затурцівський ліцей ім. В.К. Липинського» Брунець Валентини «Вирощування чуфи як перспективна прибуткова справа», створений під керівництвом учителя біології, учителя-методиста Марченко Є. П.,  посів почесне друге місце у номінації  «Бізнес, що створює робочі місця». Учениця, яка підготувала проєкт, отримала диплом переможця  конкурсу та сертифікат на суму 4 000 грн. торгового центру «Іcity»,    керівник  -  грамоту та подяку управління освіти та науки Волинської державної адміністрації, факультету економіки та управління  ВНУ імені Лесі Українки.

    Дирекція ліцею висловлює щиру подяку організаторам та спонсорам конкурсу, який уже втретє проходить на Волині і збирає довкола себе ініціативну, творчу учнівську молодь, вчить бачити проблеми сьогодення та   висловлювати  креативні ідеї  у напрямку запровадження власного бізнесу та утвердження                                    добробуту  Волинського краю.  Щиру вдячність висловлюємо координатору конкурсу, викладачеві факультету економіки та управління ВНУ імені Лесі Українки Лялюк Аллі Миколаївні за допомогу та підтримку у вирішенні економічної складової   учнівського проєкту, ректору ВНУ імені Лесі Українки, професору Анатолію Васильовичу Цьосю за співпрацю із закладами загальної середньої освіти Волині у напрямку формування життєво важливих компетенцій майбутніх випускників,   розвитку навичок  підприємництва та успішної самореалізації у соціумі. Дякуємо жителям громади за підтримку  проєкту нашої учениці Брунець Валентини, без Ваших «вподобайок» ми   не пройшли б у фінал.

     Сподіваємось на подальшу співпрацю, підтримку та розуміння у справі виховання підростаючого покоління на теренах рідної Волині.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь