A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затурцівська громада
Володимирський район Волинська область

Щодо оновленої програми компенсації вартості української с/г техніки та обладнання

Дата: 10.04.2024 10:44
Кількість переглядів: 15

Фото без опису

Щодо оновленої програми компенсації вартості української с/г техніки та обладнання

        Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації інформує, що постановою КМУ від 8 березня 2024 року №275 внесені зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 1 березня 2017 р. № 130.

       Отримувачами бюджетних коштів є юридичні особи та фізичні особи - підприємці, основною діяльністю яких є постачання сільськогосподарських товарів.

            Часткова компенсація надається на безповоротній основі, у розмірі 25 відсотків вартості техніки та обладнання, внесених у Перелік техніки та обладнання, вартість яких частково компенсується за рахунок бюджетних коштів, сформований та затверджений Мінекономіки. Із зазначеним переліком можна ознайомитися на сайті Департаменту АПР, у розділі Програми підтримки АПК з державного бюджету.

        Протягом бюджетного періоду один сільськогосподарський товаровиробник може отримати державну підтримку в сумі не більш як 10 тис. розмірів мінімальної заробітної плати станом на 1 січня поточного року.

            Для отримання часткової компенсації сільськогосподарські товаровиробники подають до уповноваженого банку, через який здійснено оплату техніки та обладнання,заявки, до яких додаються підтвердні документи щодо їх придбання


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь