Затурцівська сільська рада https://zaturcivska-gromada.gov.ua
Володимирський район Волинська область

Проведено профілактичний рейд "Сім'я"," Діти вулиці" на території Затурцівської сільської ради

Дата: 06.06.2024 11:51
Кількість переглядів: 58

    6 червня 2024 року з метою удосконалення системи моніторингу щодо соціального захисту прав та інтересів дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, профілактики дитячої безпритульності і бездоглядності та профілактики правопорушень серед дітей, на території Затурцівської сільської ради було проведено профілактичний рейд "Діти вулиці", "Сім’я". До складу рейдової групи ввійшли начальник відділу "Служба у справах дітей" Затурцівської сільської ради - Мороз О. Г., провідний спеціаліст відділу "Служба у справах дітей" Затурцівської сільської ради - Данилевська О. М., фахівець із соціальної роботи ЦНСП Затурцівської сільської ради - Приступа  Л. С. та інспектор сектору ювенальної превенції Володимирського РВП ГУНП у Волинській області лейтенант поліції - Ткачук О. С.
    В ході рейду були відвідано 7 сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, обстежено умови проживання дітей в цих сім’ях, з батьками та дітьми проведено профілактичну роботу.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь