A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затурцівська громада
Володимирський район Волинська область

Вітаємо Вас на офіційному сайті Затурцівської сільської ради!

Дата: від до Скинути

Ніколи знову

Ніколи знову

75 років відділяє нас від весни 1945 року. 9 травня назавжди закарбувалося в історії нашого народу як день національного тріумфу, перемоги величі братерства. На передовій та трудовому фронті всі українці наближали омріяну перемогу.

09:47 09.05.2020

Важливо!

Важливо!

Про особливості надання житлових субсидій у період карантину 25 березня 2020 року Урядом прийнято постанову Кабінету Міністрів України за № 247 від «Про особливості надання житлових субсидій», якою передбачено: 1) Заборону припинення під час карантину призначених житлових субсидій, за винятком випадків, коли унеможливлюється їх надання; 2) Призначення у травні 2020 року житлової субсидії на наступний період усім одержувачам, які її отримували в опалювальному періоді 2019?2020 років, без їхніх звернень; 3) Врахування до доходу осіб, звільнених з роботи під час карантину відповідно до пункту 1 частини першої статті 40 Кодексу законів про працю України, які зареєструвалися в службі зайнятості, допомоги по безробіттю замість заробітної плати, яку вони отримували за попереднім місцем роботи; 4) Відтермінування до закінчення карантину зміни базової норми плати за житлово-комунальні послуги отримувачами житлової субсидії з 15 % до 20 %, яку було передбачено з травня 2020 року, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20 жовтня 2019 року за № 878; 5) Збільшення на 50 % соціальних нормативів користування окремими комунальними послугами в місяцях дії карантину. Оскільки карантин установлено на всій території України з 12 березня 2020 року, збільшені соціальні нормативи споживання комунальних послуг будуть застосовані при розрахунку субсидій починаючи з березня 2020 року. Враховуючи зазначене, у квітні поточного року органами соціального захисту населення буде проведено перерахунок розміру житлових субсидій за березень без звернень громадян. Бережіть себе та рідних. Будьте здорові!

14:26 03.04.2020

Як отримати бебі-бокса

Як отримати бебі-бокса

З вересня 2018 року в Україні реалізується пілотний проект «Пакунок малюка», який є адресною безповоротною соціальною допомогою, що надається у натуральній формі додатково до грошової допомоги на народження дитини. Мета проекту - знизити фінансове навантаження на родину новонародженого, забезпечити належний догляд за дитиною. Комплектація і закупівля пакунків малюка до 2020 року проводилася управлінням організації Об’єднаних націй з обслуговування проектів в межах реалізації проекту міжнародної технічної допомоги. Як свідчить практика, проект досягнув мети і отримав схвальні відгуки від родин новонароджених. За цей час так звані бебі-бокси суттєво змінилися, покращувалась якість предметів, збільшилась їх кількість із 30 до 70 позицій, збільшено розміри одягу, що дасть можливість використовувати їх довший термін. І сам проект «Пакунок малюка» перестав бути пілотним. Але життя не стоїть на місці. Відповідно до рішення Уряду, з 2020 року закупівля одноразової натуральної допомоги “пакунок малюка” буде здійснюватися централізованою закупівельною організацію за рахунок коштів державного бюджету через систему електронних закупівель. А організація та проведення тендеру, визначення переможця та організація формування “пакунку малюка”, його доставка до отримувачів займає певний час. За найсприятливіших умов, перші бебі-бокси, придбані за новою процедурою, дійдуть до отримувачів у червні 2020 року. А за оперативною інформацією з регіонів, “пакунків малюка”, придбаних у 2019 році, вистачить до кінця березня - травня 2020 року. У разі відсутності в закладі охорони здоров’я “пакунка малюка” на день виписки новонародженої дитини рекомендуємо звернутися до місцевих структурних підрозділів з питань соціального захисту населення за місцем проживання/перебування із відповідною заявою. Хочемо вас запевнити - всі новонароджені отримають бебі-бокси. Уряд робить все можливе, щоб мінімізувати незручності, які виникають у зв’язку із змінами.

11:38 03.04.2020

у  Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості  працює ГАРЯЧА ТЕЛЕФОННА ЛІНІЯ

у  Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості  працює ГАРЯЧА ТЕЛЕФОННА ЛІНІЯ

Для спрощення спілкування між клієнтами та фахівцями служби зайнятості в період карантину  у  Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості  працює ГАРЯЧА ТЕЛЕФОННА ЛІНІЯ? Відповіді на всі запитання щодо нашої роботи можете отрмати, зателефонувавши на номер, вказаний в оголошенні

15:48 19.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь