A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затурцівська громада
Володимирський район Волинська область

Вітаємо Вас на офіційному сайті Затурцівської сільської ради!

Дата: від до Скинути

До уваги підприємців!

До уваги підприємців!

13 листопада 2019 року о 14.30 у залі нарад ЦНАП Луцької міської ради (м. Луцьк, вул. Л. Українки, 35, к. 24) відбудеться розширене засідання Координаційної ради з питань розвитку малого та середнього підприємництва з суб’єктами підприємництва м. Луцька. Питання для розгляду (за участі спеціалістів ГУ ДПС у Волинській області та управління з питань праці Луцької міської ради):  1. Застосовуємо РРО по-новому.  2. Різне. До участі запрошуються зацікавлені cуб’єкти підприємництва (ФОП) міста. Організатор: управління розвитку підприємництва та реклами Луцької міської ради та ГУ ДПС у Волинській області (тел. 777-883, контактна особа – Віталій Мазур, тел. 777-118, контактна особа – Олена Нікотіна).

12:24 06.11.2019

На Волинь після успішної служби в зоні ООС повернулися співробітники податкової міліції

На Волинь після успішної служби в зоні ООС повернулися співробітники податкової міліції

У колі колег, серед яких більшість уже пройшла службу в зоні Операції об’єднаних сил, новоприбулих співробітників податкової міліції привітав начальник оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області Ярослав Павлючик. «Ми гордимося кожним, хто провів місяці нелегкої служби фактично в умовах війни. Саме такий досвід, можливо як жодні інші професійні здобутки, дозволяє виконувати завдання із захисту економічних інтересів держави вже у мирних умовах на найвищому рівні. Приємно, що протягом усіх років несення служби в зоні АТО, а нині ООС, моральні та професійні якості співробітників податкової міліції Волині отримують найвищу оцінку», - зазначив Ярослав Павлючик. Керівник оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області особисто вручив відзнаки, подарунки від колективу та побажав підлеглим швидкої адаптації до мирних умова, плідної роботи у колективі податкової міліції Волині. Підполковник податкової міліції Павло Мартинюк від імені усіх податкових міліціонерів Волині, котрі продовжують службу задля захисту економічних інтересів в зоні ООС подякував своїм колегам за увагу та моральну підтримку тих, хто на сході країни у воєнних умовах продовжує протидіяти економічній злочинності. Нагадаємо, що захист економічних інтересів є одним з першочергових завдань фіскалів під час несення служби в районі проведення ООС.

12:23 06.11.2019

УВАГА!!!

УВАГА!!!

У суботу, 2 листопада у Німеччині трагічно загинув у ДТП житель нашого ОТГ села Малий Окорськ Павлов Дмитро Дмитрович 30.11.1991 року народження. Хлопець з багатодітної сім"ї де окрім нього ще семеро дітей виховується. Рідні та близькі просять матеріальної допомоги небайдужих людей на перевезення тіла. Кошти збиратиме Андрієвська Галина у приміщенні сільської ради с.Затурці. Також можна перекинути кошти на картку матері Павлової Тетяни Павлівни 5168757380562720  Давайте допоможемо хто чим зможе, адже біда приходить завжди коли її не чекаєш!!! 

09:31 05.11.2019

#Люди_району : Вітровій електростанції бути!

#Люди_району : Вітровій електростанції бути!

Децентралізація неабияк вплинула на розвиток сіл, принесла комфорт жителям громад, поліпшила благоустрій. Позитивні зміни можна побачити неозброєним оком і в  Затурцівська Отг , яку створили в грудні 2017 року. За цей час її жителі вже відчули переваги реформи. Завдяки сприянню сільського голови Володимира Патійчука спорудили інклюзивно-ресурсний центр при сільській раді, який обслуговуватиме не лише цю громаду, але й  Торчинська громада ,  Смолигівська сільська рада ОТГ , Привітненську,  Війницька сільська рада ОТГ  тощо. Також створили комунальне підприємство «Затурцівська амбулаторія загальної практики сімейної медицини». Найбільший успіх сільського голови – створення вітрової електростанції. Спільно планують встановити 14 вітроенергетичних установок поза межами населених пунктів – за 700 метрів від найближчої житлової забудови села Гранатів. Володимир Патійчук зазначає, що виробництво електроенергії за рахунок вітру дозволить забезпечити екологічно чистою електроенергією, створити нові робочі місця й інвестувати в місцеву економіку. Проблема сьогодення для всіх роботодавців – це швидкий та якісний добір потрібних працівників. Тож за підтримки  Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості  упродовж цього року уклали 8 договорів на громадські роботи, залучили 10 безробітних, також сприяли в укомплектуванні 8 робочих місць на постійній основі. – Від ефективності роботи органу місцевого самоврядування залежить якість життя та добробут моїх односельчан. Ми відремонтували дорогу, впорядкували територію, освітлили вулиці. А головне – у нас є центр для особливих діток та амбулаторія. Ось приклад, у чому це має вимірюватись, – резюмує Володимир Патійчук. #ВОЦЗ #ДЦЗ #Локачі

15:28 04.11.2019

Прес-анонс  Соціальний проєкт від фінансового сайту Maanimo «Субсидії: запитай та отримай відповідь».

Прес-анонс Соціальний проєкт від фінансового сайту Maanimo «Субсидії: запитай та отримай відповідь».

Напередодні опалювального сезону тисячі українців шукають інформацію про оформлення субсидії. На жаль, далеко не кожен здатний розібратися в усіх тонкощах цього складного процесу – законодавство та правила оформлення субсидій постійно змінюються, викликаючи багато питань у наших громадян. Саме тому Фінансовий портал Maanimo створив спеціальну сторінку «Як розрахувати субсидію», на якій зібрана найактуальніша та максимально повна інформація про оформлення субсидії в України. Крім того, враховуючи попит на консультації з цього питання, ми створили систему зворотного зв’язку з працівниками редакції, який в коментарях під статтею регулярно надає детальну консультацію з кожного конкретного випадку. Кожна ситуація в кожній родини абсолютно унікальна, тому для оформлювача субсидії особливо важливий індивідуальний підхід саме до його обставин. Враховуючи високу завантаженість органів державної влади та постачальників комунальних послуг перед стартом опалювального сезону, можливість отримати додаткову інформацію є особливо актуальною. Для того, щоб отримати консультацію, необхідно: - перейти на сторінку

09:03 04.11.2019

Безробіття – шанс взятися за нову справу!

Безробіття – шанс взятися за нову справу!

Безробіття – не привід впадати в розпач, а нагода взятися за справу з новим силами! Своїм прикладом це довела колишня безробітна, яка розпочала власну справу за сприяння служби зайнятості. Перебуваючи на обліку в Локачинській районній філії Волинського обласного центру зайнятості, Ольга Ліпчевська відвідала семінар із орієнтації на підприємницьку діяльність «Як розпочати свій бізнес». Кар’єрний радник Ірина Киричук детально пояснила законодавчі аспекти започаткування бізнесу й ознайомила з поняттями бізнес-ідеї та бізнес-плану. Отримана інформація стала поштовхом до втілення мрії, тож Ольга Ліпчевська відкрила кафе-піцерію в селі Затурці Локачинського району. Усе вдалося! Сьогодні пані Ольга радо зустрічає гостей власного кафе та залюбки годує їх смачними стравами! Жінка задоволена своїм бізнесом і вважає, що головне у професійному зростанні – не зупинятися на досягнутому та наполегливо боротися з труднощами, а служба зайнятості обов’язково допоможе зробити крок назустріч професійній мрії.

10:31 22.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь