Затурцівська громада
Володимирський район Волинська область

Діяльність відділу "Служба у справах дітей"

07.07.2023 року проведено засідання Комісії з питань захисту прав дитини

 07.07.2023 року під головуванням керуючої справами (секретар)  виконавчого комітету Затурцівської сільської ради Войтович Юлії Миколаївни, пройшло засідання комісії з питань захисту прав дитини.                                                                                                                  

10:10:18 07.07.2023

Проведено профілактичний рейд "Сім'я"

                Проведення профілактичних рейдів – одна з форм роботи відділу "Служба у справах дітей" Затурцівської сільської  ради, метою якої є здійснення контролю за батьками, які неналежним чином виконують свої обов’язки по вихованню та утриманню дітей, сприяння у нормалізації соціально-психологічного клімату в родинах.

14:49:13 21.06.2023

Про надання солодких подарунків ДС, ДПБП

Працівники відділу "Служба у справах дітей" Затурцівської сільської ради привітали дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування з Днем захисту дітей та вручили солодкі подарунки, придбані ТОВ "П`ятидні".

14:00:48 01.06.2023

Захід до Дня захисту дітей

01.06.2023 року у Затурцівській громаді відбувся захід до Дня захисту дітей. Свято організували Карітас-Спес Луцьк, гуманітарний відділ Затурцівської сільської ради, відділ "Служба у справах дітей" Затурцівської сільської ради та волонтерка Наталія Ващук. На захід запросили дітей з особливими потребами, дітей з багатодітних сімей та дітей, які виховуються в сім`ях, що перебувають в складних життєвих обставинах. Свято відбулося біля закладу культури             с. Війниця.

11:36:06 01.06.2023

Про надання допомоги сім'ям ВПО з дітьми

Працівниками відділу "Служба у справах дітей" Затурцівської сільської ради за сприяння благодійного фонду "Добра справа" було надано допомогу (продуктові набори та засоби гігієни) сім`ям ВПО з дітьми. 

10:00:32 31.05.2023

Засідання комісі з питань захисту прав дитини Затурцівської сільської ради

     30.05.2023 року в Затурцівській сільській раді проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини . Розглянуто питання належного виконання батьківських обов`язків громадянкою ХХХХХХХ  ХХХХХ  ХХХХХХ, жителькою с. Шельвів Володимирського району Волинської області щодо своїх малолітніх дітей. З матір`ю проведено профілактичну бесіду та роз`яснено права, обов`язки та відповідальність батьків за виховання та розвиток дітей, визначені чинним законодавством України. Комісія вирішила рекомендувати відділу "Служба у справах дітей" Затурцівської с/р та КУ ЦНСП Затурцівської с/р тримати дану сім`ю на контролі та продовжувати здійснення профілактичної роботи з метою покращення ситуації в сім`ї.

11:03:55 30.05.2023

Про провення профілактичного заходу, рейду "Сім'я"

Проведено профілактичний захід рейд "Сім`я" в населених пунктах Затурцівської сільської ради. Під час рейду здійснено обстеження умов проживання, утримання та виховання дітей в сім`ях, що опинилися в складних життєвих обставинах, сім`ях опікунів/піклувальників, що проживають на території Затурцівської сільської ради. Відвідано 12 сімей та попереджено 5 батьків про адміністративну відповідальність. Рейд проведено за участю працівників відділу "Служба у справах дітей" Затурцівської с/р та фахівця із соціальної роботи КУ ЦНСП Затурцівської с/р.

10:00:42 17.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь